Speciaal voor kinderen van 6 tot 8 jaar die dol zijn op dieren en heel graag willen leren paardrijden hebben wij de ‘Guppenclub’. Hier leren kinderen spelenderwijs de grondbeginselen van ponyrijden. De lessen duren een half uur en vertrouwen en plezier staan centraal. De jonge ruiters en amazones krijgen les van een gediplomeerde instructeur en worden tijdens de les begeleid door een ouder of begeleider.

Er wordt tijdens de lessen veel aandacht geschonken aan gymnastiekoefeningen. Door middel van leuke spelletjes maken wij kinderen vertrouwd met pony’s. Er wordt veel gestapt en een beetje gedraafd. Naarmate de kinderen vertrouwder raken met een pony, zullen ze zelf meer gaan sturen en mooie figuren rijden. Zo nu een dan kunnen de kinderen ‘afrijden’ voor een diploma!

De lessen worden gegeven op woensdagmiddag, zaterdagochtend en zondagochtend. Klik hier voor de exacte lestijden of informeer bij een van onze medewerkers!


Losse les Guppen (6 tot 8 jaar)                                                                                     € 15,-
Kwartaalkaart Guppen automatische incasso per maand                                       € 40,-
Deze kaart heeft dezelfde voorwaarden als onze andere kwartaalkaarten.
Wij willen jullie aanbieden om net zoals de andere ruiters te kunnen kiezen voor een ‘kaart’.
Daarbij houd het in dat wij ook in de vakanties blijven lesgeven aan de guppen.

Hier onder even een stukje uitleg over een kwartaalkaart.
De kwartaalkaarten zijn 3 maanden geldig en lopen van:

1 Febr. t/m 30 April, 1 Mei t/m 31 Juli, 1 Aug. t/m 31 Okt. en 1 Nov. t/m 31 Jan.
De kwartaalkaart kost € 120,- en de betaling gaat per automatische incasso per maand van € 40,-.

Voorwaarden  Kwartaalkaart:

  1. De kwartaalkaart is strikt persoonsgebonden en kan niet worden overgedragen aan andere personen.
  2. De kwartaalkaart is uitsluitend geldig binnen 1 kwartaal en bevat 13 lessen.(u betaald 12 lessen de 13e les is gratis)
  3. De niet opgereden lessen komen aan het eind van het kwartaal te vervallen.
  4. Indien er niet gereden kan worden dient u dit te melden.
  5. De afgemelde lessen kunnen niet worden ingehaald.
  6. Voor de vervallen lessen i.v.m. feestdagen worden andere lessen ter vervanging aangeboden, deze zullen ingeroosterd worden en staan vermeld op de website en in de kantine.
  7. Indien er naast een kwartaalkaart meer losse groepslessen worden gereden in datzelfde kwartaal dan geldt hetzelfde tarief als een kaartles. (15e of 16e les)
  8. Kinderen kunnen groepslessen volgen vanaf 6 tot 8 jaar voor guppentarief, daarna geldt een juniortarief.
  9. Automatische incasso is verplicht en het maandelijkse bedrag wordt de 1e werkdag van de maand van uw rekening afgeschreven.
   Worden bedragen gestorneerd dan krijgt u een factuur met extra  € 5,- administratiekosten.
  10. Er worden over de kwartaalkaarten geen facturen verzonden. Wilt u echter toch een factuur ontvangen dan betaalt u € 5,- administratiekosten en ontvangt u een factuur over de gehele kaart na het rijden van de 1e les van de kwartaalkaart. Deze dient u binnen 14 dagen te voldoen.
  11. Opzeggen van het kwartaalabonnement dient schriftelijk te gebeuren, per 1 van de maand en minimaal 1 maand voor het verstrijken van het kwartaal. Indien u opzegt binnen het lopende kwartaal kunt u geen gebruik maken van de kwartaalkorting en zullen de lessen met terugwerkende kracht tot het begin van dat kwartaal worden omgerekend naar het losse lessen tarief.
   Het komt voor dat er binnen een kwartaal 12 of 14 dagen zijn, indien dit het geval is kunt u slechts 12 of toch 14 lessen rijden.

Kleding: Paardrijbroek of strakke broek/legging zonder dikke naden aan de binnenkant, veiligheidscap/helm met CE markering en het EN-1384 teken. (Deze zijn ook te huur voor € 2,50 per keer)
Schoenen moeten een hak hebben, zoals een kaplaars/regenlaars.
In onze ruitersportwinkel boven de kantine zijn betaalbare artikelen te koop!

Mocht u uw zoon of dochter willen aanmelden voor de guppenclub, stuur dan even een mail met naam, geboortedatum, adresgegevens en telefoonnummer> naar suzanne@manegelelystad.nl of bel met 0320-249800.