Paardrijden

Wilt uw kind leren paardrijden of wilt u uw oude hobby weer oppakken? Dat kan! Manege Lelystad is te vinden in een bosrijke omgeving en telt zo’n 35 manegepaarden en -pony’s. Onze instructeurs zijn gediplomeerd en houden rekening met uw wensen en doelen. Voor de een is paardrijden een lekker uurtje ontspannen en de ander vindt het leuk om in een proef (wedstrijd) te laten zien wat hij of zij heeft geleerd.

Jong en oud

Voor de allerjongsten hebben we de Guppenclub. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meerijden in de ‘gewone’ kinderlessen en we verzorgen lessen voor volwassenen. Manege Lelystad is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

Activiteiten

Naast de reguliere lessen organiseren we op zaterdagen en tijdens vakanties leuke activiteiten. Voorbeelden? Het rijden van proeven, het verzorgen van paarden en ponyversierwedstrijden. In de zomervakantie houden we altijd een aantal weken ruiterkamp. Het is dan mogelijk om vijf dagen bij ons op de manege te vertoeven met je paardenvrienden, vaker rijden en verzorgen!

Klik hier voor de activiteiten van de komende weken.