Beste klant,

Zoals jullie hebben gezien zijn wij als bedrijf steeds bezig met verder ontwikkelen en verbeteren. Wij zijn bezig met het paardenwelzijn en de regels die daar op het moment mee gepaard gaan. Daarvoor hebben wij afgelopen jaar een prachtige nieuwe stal neer kunnen en moeten zetten met daarin grotere boxen, meer licht en betere ventilatie. Door middel van dit soort regels en projecten willen wij ons bedrijf verbeteren om het paarden houden en paard rijden voor iedereen mogelijk te maken. Alles wordt steeds duurder in en rond om paarden houden.

Buiten rijden

Als manege zijn wij een voorstander van buiten rijden in de zomer. Samen met je paard  genieten en ontspannen in onze mooie omgeving. Stichting paardenplatform Lelystad zet zich al enige tijd in voor onze ruiterpaden. 1 november zullen wij aan de stichting € 1,- per klant, per jaar afdragen zodat de stichting de paden kan onderhouden in het bos. Pensionklanten gaan wij € 10,- per jaar laten afdragen omdat zij vaker gebruik maken van de paden. Op deze manier kunnen wij als bedrijf de stichting helpen het buiten rijden voor iedereen leuk te maken! Natuurlijk zijn helpende handen op de snoeidagen van de stichting altijd welkom. Houd hiervoor hun website en facebook pagina in de gaten.
Website: www.paardenplatformlelystad.nl

Het lesplan>Invulling van de lessen door middel van thema’s per maand, protocol per ruiter, en extra momenten met theorielessen.

Het lesplan willen wij verder ontwikkelen om op die manier per ruiter de kwaliteit van de lessen te verbeteren. Dit protocol is een steun voor ruiter en instructie. Zo weten ruiters wat er verwacht wordt per niveau, en kan de instructie bijhouden wat iemand heeft behaald en kan behalen om bijvoorbeeld door te kunnen stromen naar de volgende groep.
De thema’s willen wij gaan uitbreiden met extra lessen zoals bijvoorbeeld een vaste springles per niveau. Aankopen van paarden is lastig op dit moment en brengt een grote kostenpost met zich mee. Wij hopen wel zo snel mogelijk nieuwe paarden en/of pony’s aan te kunnen schaffen.

Tariefwijziging

Om een goede kwaliteit te willen bieden aan jullie als klanten en het rendabel kunnen houden van ons bedrijf gaan wij een verhoging doen op onze lesgelden.
Vanaf 1 november zullen wij daarom onze lesgelden verhogen. De voorwaarden van de kwartaalkaarten veranderen niet. U betaalt 12 lessen, en krijgt er 13 per kwartaal (sommige kwartalen zelfs 14). Tarieven zijn zo gemaakt dat u 3 lessen van de kaart kunt missen om nog goedkoper uit te zijn als losse lessen te rijden. Indien je de kwartaalkaart wilt opzeggen is dit mogelijk tot 7 oktober 2017.

Tarieven lessen vanaf 1-11-2017

Manege  losse lessen:  
Losse les Guppen (6 tot 8 jaar) € 14,-
Losse les Jeugd (tot 18jr) € 20,-
Losse les Volwassenen € 22,-
Proefles gup (eenmalig in groep) € 7,50
Proefles  (eenmalig in groep) € 12,50
Losse les eigen paarden € 12,-
Losse lessen eigen paarden van buitenaf € 14,-
Manege Kwartaalkaarten:  
Kwartaalkaart Guppen aut. incasso per maand € 36,-
Kwartaalkaart Guppen (zonder incasso) € 108,-
Kwartaalkaart Jeugd (tot 18jr) aut. incasso per maand € 61,-
Kwartaalkaart Jeugd (zonder incasso) € 183,-
Kwartaalkaart Volwassenen aut. incasso per maand € 68,-
Kwartaalkaart volwassenen (zonder incasso) € 204,-
Extra les op kwartaaltarief indien je over een kwartaalkaart beschikt:  
Guppen extra les binnen het kwartaal € 9,-
Jeugd extra les binnen het kwartaal € 15,75
Volwassenen extra les binnen het kwartaal € 17,-

 

Tarieven van onze privélessen worden ook verhoogd en zijn vanaf 1 november te zien op onze website.

 

Wij bedanken jullie voor het begrip van de verhoging.

Karst van der Laan, Vincent en Suzanne van der Laan

Manege Lelystad V.O.F.

Hoefslag 1, 8219 PV Lelystad

Tel: 0320-249800

Email: info@manegelelystad.nl

 

Reacties zijn gesloten.