DrukwerkLogo Zeewolde

 

Samen met onze concullega’s organiseren wij dit jaar voor het eerst de Zeewolde-Lelystad Cup! Bij deze wedstrijden rijd je zowel op onze manege, als op Ruitersportcentrum Zeewolde.

Hoe gaat het in zijn werk?
Tijdens de wedstrijden van 30 september, 7 oktober en 14 oktober vind de selectie plaats. Je kunt van te voren aangeven of je geselecteerd wilt worden.
Er worden in totaal 8 ruiters geselecteerd van elke manege; 4 in de categorie F4 t/m F8, en 4 in de categorie F9 en hoger.
In elke categorie zullen 3 ruiters onder de 18 gekozen worden, 1 ruiter boven de 18.
Willen er ruiters mee doen die geen van deze data mee doen aan een wedstrijd kan dit ook aangegeven worden, dan zal er tijdens de reguliere les mee gekeken worden door de instructie. Er kunnen alleen ruiters geselecteerd worden die niet op een eigen paard rijden.

Er worden in totaal 4 wedstrijden gereden; 2 in Lelystad en 2 in Zeewolde.
Je rijdt op paarden van de manege waar de wedstrijd gehouden wordt, hier word je willekeurig op ingedeeld. De wedstrijddata zijn als volgt;
Zaterdag 2 december in Lelystad (vanaf 14:00 uur)
Zaterdag 20 januari in Zeewolde (vanaf 16:00 uur)
Zondag 18 februari in Zeewolde (vanaf 11:00 uur)
Zaterdag 3 maart in Lelystad (vanaf 14:00 uur) de Finale!

Met de protocollen van beide wedstrijden zal er een oefendag plaatsvinden, waarvan de data nog bekend gemaakt zullen worden, om zo optimaal mogelijk te kunnen oefenen voor de volgende 2 wedstrijden.

Aan het eind van elke wedstrijddag word de beste ruiter/amazone per categorie bekend gemaakt, en op de finaledag kijken we welke manege gemiddeld het hoogste heeft gescoord.

Kosten voor alle 4 wedstrijden en één oefendag; €70,-

De F proeven die gereden worden tellen gewoon als een officiële proef en er is dus ook een geldig paspoort vereist om mee te kunnen doen (dus ook met jaarzegels compleet). De paspoorten moeten voor aanvang van de eerste proef allemaal ingeleverd zijn.

Wil jij ook meedoen?
Geef dit dan snel door bij de bar of via de mail!

Reacties zijn gesloten.